Menu
Intelligens- & evnetest

Pris: 3.500 kr. ex moms pr. test inklusive mundtlig og skriftlig rapport til dig og virksomheden. Altid i sammenhæng med enten evaluering, adfærdsanalyse eller analyse af følelsesmæssig intelligens.

Bliv klogere på, hvor kloge dine kandidater er!

Når du har valgt finalisterne til jeres ledige job, får du med Evnetesten en fuld måling af kandidaternes fem kognitive intelligenser;

  • Abstrakt Logisk Tænkning
  • Forståelse for Logiske Processer
  • Rumlig Tænkning
  • Forståelse for den sociale kontekst
  • Numerisk Tænkning  

Testen giver dig indsigt og forståelse af forskellige intelligensformer hos kandidaten og de indbyrdes sammenhænge mellem dem. Du opdager fordele og ulemper ved henholdsvis høj/lav score og kan sammenligne dem med det europædiske gennemsnit eller en konkret normgruppe.

Nedenfor finder du min Evnetest. Tryk på billederne for at se detaljer:

          Evnetest 1          Evnetest 2         Evnetest 3

Rapporten er overskuelige og giver dig et hurtigt og effektivt overblik over hver af kandidaternes samlede intelligens og evne.

Jeg giver dig en grundig tilbagelæsning på hver kandidat, sammeligner dem med hinanden og op mod jobbets krav og betingelser. Du vil opleve, at du har endnu et parameter til at udvælge den kandidat, der er mest egnet til jobbet og med størst sandsynlighed vil lykkes i det.

Jeg tilbyder kun evnetesten i forbindelse med enten kandidat evaluering, adfærdsanalyse eller analyse af den følelsesmæssige intelligens.
Det gør jeg, fordi de fem intelligenser aldrig må stå alene som eneste måling i en evaluering af en kandidat. Man ansætter på evner og kompetencer og fyrer på adfærd og personlighed, og mit mål er at hjælpe dig til den mest egnede nye medarbejder i al overskuelig fremtid. Det kan kun lykkes, når vi også ser på mindst én af de andre faktorer. 

Eventestgrafik

SE MERE OM REKRUTTERING HER:
REKRUTTERING
KANDIDAT EVALUERING
KANDIDAT ADFÆRDSANALYSE
FØLELSESMÆSSIG INTELLIGENS
REKRUTTERINGSPAKKEN