Menu
Troværdighed & bedrag

 

Forestil dig, at du har muligheden for at gennemskue, om en person taler sandt eller falsk. Forestil dig, at du på et solidt videnskabeligt grundlag kan analysere, hvad der mest sandsynligt er sandt eller falsk.

Hos MenneskeKenderen har du adgang til den nyeste forskning i, hvordan du videnskabeligt afdækker sandheden. 

At kunne se forskel på, om et menneske siger sandheden eller en løgn, er underlagt mange myter og masser af illusioner. Hos MenneskeKenderen er der fokus på videnskabelige, empiriske undersøgelser og metoder, der har bevist deres værd igennem seriøs forskning. Der findes INGEN måde, hvorpå man 100 % sikkert kan afdække, om en person er løgnagtig eller troværdig. Vi har dog en række værktøjer til at etablere troværdighed og bedrag, der giver os mulighed for at afdække, hvad der højst sandsynligt er sandheden.

Jeg har forsket og uddannet mig i detektion af sandhed og usandhed hos verdens førende løgneforsker Paul Ekman. Paul Ekman er videnskabsmanden bag serien "Lie To Me", og serien er en dramatisering af hans liv. Jeg har desuden en Master of Science i Følelser, Troværdighed og Bedrag.

Du får en rådgiver, der hjælper dig i efterforskningen af den mest sandsynlige sandhed eller usandhed.

Få udtalelser er 100% sande eller usande! Kunsten er at vurdere hvilken del af udtalelserne, der er mere det ene end det andet.

Når du vil forstå, hvordan man afdækker sandhed og usandheder, skal du først erkende, at ethvert menneske altid vil opleve en situation subjektivt, og at intet menneske kan se en situation 100% objektivt. Evnen til at etablere, om en udtalelse er troværdig eller utroværdig, ligger i opfattelsen af, hvordan mennesket selv opfatter det udtalte. Ægte afdækning af sandhed eller usandhed starter med at forstå, hvordan modparten selv oplever det sagte.

Når jeg rådgiver dig i at afdække sandheden, tager jeg udgangspunkt i:

  • Mikro-mimik og nonverbale signaler på følelser

  • Talens indhold, toneleje og talestil

  • manipulationens & bedragets psykologi

  • Socio- & adfærdspsykologi

  • Følelsernes intelligens & opmærksomhed

  • Afhørings- & samtaleteknikker

Uanset om det er igennem samtaler, på skrift eller fortællinger om hændelser, får du mit bud på, hvad der mest sandsynligt er sandhed eller det modsatte. Jeg arbejder udelukkende i forbindelse med forretning, virksomheder, ledelse og medarbejdere. Altid i en direkte samtale med dig og altid med uddybende begrundelser og videnskabeligt velfunderede argumenter.

Afprøv dine evner til at vurdere troværdighed og bedrag!

Hvis du er parat til at afprøve dine evner for at afdække sandheden, så se nedenstående videoklip.

Hanne har været alene i et rum, hvor der lå en pung med 200 kr. Hun kan vælge at tage de 200 kr. eller lade være. Hanne kan nu gøre følgende:

  • Sige, at hun har taget de 200 kr. men lyve om det
  • Sige, at hun har taget de 200 kr. og være sandfærdig
  • Sige, at hun aldrig tog de 200 kr. men lyve om det
  • Sige, at hun aldrig tog de 200 kr. og være sandfærdig

Hvis hun lykkes med at få intervieweren til at tage fejl i at vurdere, om hun siger sandheden eller lyver, får hun de 200 kr. Hvis intervieweren vurderer korrekt, får hun en (tude)kiks. Se videoen og vurder, om Hanne er sandfærdig eller bedragerisk:

 

Læs mere om min baggrund for at afdække sandheden, når du trykker her!

BRUG MENNESKEKENDEREN TIL AT AFDÆKKE SANDHEDEN!

 

Afdæk sandhed

SE MERE OM RÅDGIVNING HER
RÅDGIVNING
PROBLEMLØSER
Konflikt & KULTUR
KOMMUNIKATION