Menu
Kommunikation

Kommunikation = at gøre fælles

Ordet ”kommunikation” er så bredt, at det kræver fuldstændig forståelse af, hvad det egentlig betyder, idet al interaktion, passiv som aktiv, ER kommunikation. Hos MenneskeKenderen får du indsigt i, hvordan du forbedrer din kommunikation udfra definitionen af selve ordet, som betyder ”at gøre fælles”.

Du opdager, hvordan du "gør fælles" med omverdenen på en måde, der fører dig hen til det mål, du har med din kommunikation, og de resultater du ønsker at få igennem din kommunikation.

Sammen med MenneskeKenderen får du metoder, redskaber og indsigt i det, der vil forbedre din samtale med omverdenen. Med udgangspunkt i hvordan DU oplever din måde at "gøre fælles", får du langt mere indsigt i, hvordan andre modtager og tolker på din fællesgørelse.

Lad Menneskekenderen hjælpe dig med at GØRe DINE BUDSKABER KLARE OG LÆSe MELLEM LINJERNE!

Jeg tager udgangspunkt i en perlerække af teorier og praktiske metoder, der alle har fokus på den gode fællesgørelse (kommunikation, forståelse).

- Aktiv lytning & lytteteknik

- Aktiv spørge- & samtaleteknik

- Assertiv kommunikation

- Anerkendende kommunikation

- Transaktionsanalyse

- Lingvistik og ords betydning

- De nonverbale signaler

Vi udvikler i fællesskab din måde at kommunikere på til at blive mere præcis i forhold til, hvad du ønsker at gøre fælles. Vi sætter dig også i stand til at forstå andres kommunikation af både det sagte og usagte mellem linjerne.

Der skal to til at kommunikere og kun Én til at misforstå!

Uanset hvad du skal formidle eller forstå, hjælper vi dig til større forståelse og erkendelse udi at navigere i kommunikationen - at gøre fælles.

Du bruger MenneskeKenderen til at hjælpe dig, dine kolleger og din virksomhed til at forbedre den interne og den eksterne kommunikation - sammen gør vi dine budskaber fælles på den måde, du tilstræber.

 

Kom Cirkel

 

SE MERE OM RÅDGIVNING HER
Rådgivning
AFDÆK SANDHEDEN
PROBLEMLØSNING
KONFLIKT & KULTUR