Gå på opdagelse i hvordan du læser følelser, signaler og adfærd. Menneskekenderen giver dig adgang til viden, indsigt og redskaber til at forstå og gennemskue de psykologiske og fysiske processer der skaber hvorfor vi gør, siger og tænker som vi gør. Blive klogere på dig selv og dine medmennesker. Fra selvforståelse over vurdering af troværdighed og konfliktforebyggelse til indsigt i hvorfor andre handler og føler som de gør. Hos MenneskeKenderen finder du konkrete brugbare værktøjer og input der gør dig til en bedre menneskekender.
Menu
Referencer

MENNESKEKENDEREN I MEDIERNE

          

 

Menneske Kenderen I BT (1) BT Menneske Kenderen      DR nyheder         Billedresultat for Ã¥rhus stiftstidende logo png

 

REFERENCER

Jobcenter Viborg:

"Tak for tre meget inspirerende dage, hvor vi i Jobcenter Viborg har arbejdet med ”Troen på borgeren”. Du har sat dybe afspor i en positiv forstand. Flere kollegaer har hørt dig i andre sammenhænge og beskriver en rød tråd i alt, hvad du siger. I vores dagligdag oplever vi nu, at vi refererer til noget, du har sagt under forløbet.
Indvielsen i Dramatrekanten har givet os fokus på, at vi skal væk fra redder-adfærden, hvilket vi dagligt støtter hinanden i. Alt i alt er vi blevet styrket i at blive bevidste, så vi kan være opmærksomme i mødet med borgeren."

Betina Jakobsen
Fagspecialist & Projektleder, JobUp

  

Vi har blandt andet rådgivet, vejledt og uddannet følgende: 

Referencer Menneskekenderen3

Referencer Menneskekenderen2

Referencer MK  

 

Læs en deltagers blog om foredraget "Konfliktforebyggelse & Kulturforståelse", når du trykker her!