Menu
Blog

Bloggen

Næste »

MENNESKEKENDERENS BLOG OG VIDEOBLOG. 

Inspiration, indsigt og indlevende input om mennesket, med afsæt i god, gedigen gennemprøvet videnskab.1. Foredrag: Rejs dig!

Er du et offer for omstændighederne, eller under ingen omstændigheder et offer?! Når vi er uopmærksomme, kan vi hver eneste dag indtræde i dramatrekanten og skifte i mellem rollerne: Offeret, bødlen og redderen, og være nedsunket i offermentaliteten.Se hele foredraget “Rejs Dig! - fra offer til opmærksom”, så du aldrig mere er et offer mere end én gang.    - Du kan læse foredraget Rejs Dig som blog her - Hør foredraget på vores søstervirksomhed SalgsPiloternes podcast her - Og du kan selv booke foredraget her! Pris: 21.000 kr. plus moms og kørsel. Inklusive formøde og evaluering


- Læs mere »2. Rejs dig! - fra offer til opmærksom

  Er du et offer for omstændighederne, eller under ingen omstændigheder et offer?! Både fysisk og mentalt er det langt lettere at ligge ned end at stå op. Når du rejser dig, bliver udsigten til verden bedre, og du kan se din position i forhold til andre langt tydeligere. Du kan forudse de ting, der kommer imod dig langt bedre stående end liggende. Jeg var over 40, før jeg blev opmærksom på, at jeg over lange distancer i mit liv dyrkede offermentaliteten. Opdagelsen kom som en stor overraskelse for mig, og jeg gjorde store anstrengelser for at bortforklare, hvorfor det på ingen måde var offermentalitet, at jeg handlede, tænkte og følte, som jeg gjorde. Men det var det, og der er kun én måde at komme ud af den på, og det er igennem selvindsigt og selverkendelse - en rejse, der på all...
- Læs mere »3. Afstandens påvirkning af oplevelsen

Afstand! Hvad sker der indeni dig, når du er tæt på eller længere fra den, du taler med? Du kan læse meget om både din og den andens følelsesmæssige tilstand, når du er opmærksom på afstanden mellem dig og den anden - og om den ændrer sig. Se og hør meget mere i afsnit 8 i serien om kropssprog og nonverbal kommunikation.    


- Læs mere »4. Kroppens vinkler

Kroppens vinklen i forhold til et andet menneske påvirker, hvordan en interaktion opleves. Du får indblik i de tre vinkler, der kan gøre den store forskel.  


- Læs mere »5. Emblemer, illustratorer, manipulatorer

Du bliver introduceret for "Emblemer", "lllustratorer" og "manipulatorer", og hvad du kan, og aldrig kan, aflæse af en forøgelse eller forringelse af de tre typer.  


- Læs mere »6. Armenes fortælling og den stærkeste position

Armenes stilling kan fortælle om menneskets følelsesmæssige tilstand. Opdag de typiske armstillinger og hvad du kan udlede af dem.  


- Læs mere »7. Hånden og de 3 grundsignaler

Hånden har tre grundlæggende signaler, der både kan aflæses som og være begrundet i tre vidt forskellige følelser. Du får forklaringen og opdager, hvad du kan gøre ved det.  


- Læs mere »8. 7-38-55 myten...og hvorfor det er noget sludder

Del 2 i serien om kropssprog og fysisk aflæsning af følelser i mennesker. 7-38-55 reglen aflives godt og grundigt, og du bliver introduceret for, hvad god videnskab siger, og hvad "opfinderen" af reglen selv mente om reglen.  


- Læs mere »9. Hvad er kropssprog og de tre regler

Få en introduktion til nonverbal kommunikation og kropssprog. Du får de tre regler, der er afgørende for, at du bedre kan aflæse og afkode andre mennesker.      


- Læs mere »10. Hvorfor og hvordan du tilgiver og sætter dig fri af dine bødler

Se og hør hvorfor tilgivelse er lig med større balance og glæde i dit liv. Indtil du tilgiver dine bødler, er de en del at dit mentale landskab, og du bærer dem i din emotionelle rygsæk. De forbliver en del af din selvfortælling og fastholder dig i offermentalitet. At tilgive sætter dig fri - og giver dig magten over dit liv tilbage.


- Læs mere »Næste »